WOZ verlagen in ‘s-Hertogenbosch

Het team van Wozverlagen.nl is precies op de hoogte van de huidige ontwikkelingen op het gebied van de WOZ de gemeente Den Bosch. Gelet op het grote belang van een correcte WOZ waarde adviseren we u dan ook om deze te laten controleren door een WOZ specialist.

Gratis WOZ bezwaar in Den Bosch

Veelal blijkt dat veel gemeenten, waaronder ook de gemeente Den Bosch, onvoldoende nauwkeurig te werk gaan bij het bepalen van WOZ waarden. Er wordt bijvoorbeeld geen rekening gehouden met zaken als achterstallig onderhoud, geluidsoverlast of de locatie van uw woning. U maakt dan ook een goede kans wanneer u door ons WOZ bezwaar laat maken. Dit is geheel gratis. Houd uw WOZ beschikking goed in de gaten en neem binnen 6 weken na dagtekening contact met ons op. Wij informeren u graag over de juiste te nemen stappen.

De werkwijze van WOZverlagen.nl

Wanneer u zich aanmeldt voor onze dienst gaan wij als volgt te werk:

Wij vragen u om uw aanslagbiljet, waarna een van onze taxateurs gratis uw WOZ-waarde checkt.

Wanneer deze van mening is dat uw WOZ-waarde te hoog is vastgesteld krijgt u hiervan bericht. Wanneer u onze machtiging ondertekent kunnen onze juristen gratis een bezwaarschrift opstellen en verzenden die dan de gemeente van Den Bosch.

De gemeente Den Bosch heeft dan tot het einde van het kalenderjaar om uitspraak te doen. Wanneer de uitspraak bij ons binnen is krijgt u automatisch bericht.

Wanneer wij de uitspraak ontvangen hebben gaan juristen samen met onze taxateur beoordelen of de gemeente voldoende rekening heeft gehouden met de grieven die door ons zijn aangedragen. Zijn zij van mening dat dit in onvoldoende mate is gebeurd dan nemen zij contact met u op. Is dit niet het geval, dan kunnen wij ook geheel kosteloos voor u een beroepsprocedure in gang zetten. Dit alles gaat uiteraard geheel in samenspraak met u.

Vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!