WOZ verlagen in Maastricht

Ons team van WOZ specialisten is helemaal op de hoogte van de huidige ontwikkelingen op het gebied van de WOZ in Maastricht. Gelet op het grote belang van een correcte WOZ waarde adviseren we u dan ook om deze goed te laten controleren. De WOZ waarde is namelijk ook van invloed op een aantal belastingen die u moet betalen. Denk hierbij waterschapsbelasting, inkomstenbelasting en vermogensbelasting.

Helaas komt het vaak voor dat gemeenten onvoldoende nauwkeurig zijn bij het vaststellen van de WOZ waarde van uw woning. Dit komt doordat er onvoldoende rekening wordt gehouden met bijvoorbeeld schuren die zijn afgebroken, achterstallig onderhoud of invloeden vanuit de omgeving zoals stankoverlast. De kans is daarom ook groot dat wij uw WOZ waarde kunnen verlagen.

Gratis WOZ bezwaar in Maastricht

Houd uw beschikking goed in de gaten en neem binnen 6 weken na dagtekening contact met ons op. Wij informeren u graag over de juiste te nemen stappen. WOZ bezwaar maken is helemaal gratis. De gemeente is wettelijk verplicht de proceskosten te vergoeden. Uw WOZ waarde wordt in hetzelfde jaar nooit verhoogd, er is dus geen reden om uw WOZ waarde eens niet grondig te laten controleren.