WOZ verlagen in Breda

Ons team van WOZ specialisten is precies op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van de WOZ in Breda. Het is van groot belang dat de WOZ waarde correct wordt vastgesteld. Ons advies is daarom ook om uw WOZ waarde goed te laten controleren.

In 2017 was de gemiddelde WOZ waarde in Breda € 235.000. Ten opzichte van 2016 is de waarde met 4,5% gestegen. Een hogere WOZ waarde betekent dat u ook hogere percentages van andere belastingen gaat betalen. Denk hierbij aan inkomstenbelasting, waterschapsbelasting of vermogensbelasting.

Uit ervaring weet WOZverlagen.nl dat in veel gemeenten, waaronder ook de gemeente Breda, de WOZ waarde vaak niet correct wordt vastgesteld. Dit komt doordat er onvoldoende rekening wordt gehouden met belangrijke factoren over de staat van uw woning en van de omgeving van uw woning. Een schuur die u heeft afgebroken kan zo nog zijn meegerekend in de bepaling van uw WOZ waarde.

Maak gratis WOZ bezwaar in Breda

Ieder jaar ontvangt u de WOZ beschikking in de brievenbus. Houd dit goed in de gaten en neem binnen 6 weken na dagtekening contact met ons op. WOZ bezwaar is helemaal gratis. Dit komt doordat het wettelijk bepaald is dat de gemeente de proceskosten moet vergoeden bij een foutieve vaststelling van de WOZ waarde. Wordt het bezwaar niet gegrond verklaard dan vinden wij dat ons risico, het kost u dus helemaal niets. Bekijkt u ook eens ons rekenvoorbeeld.

Vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!