WOZ verlagen in Utrecht

WOZ verlagen voor uw woning in Utrecht? Dan bent u bij WOZverlagen.nl aan het juiste adres! Het afgelopen jaar zijn de WOZ waarden in Utrecht met gemiddeld 5,1% gedaald, dit lijkt positief, maar als we zien dat de verkoopcijfers van de woningen juist aan een nog sterkere daling onderhevig zijn moet de WOZ waarde ook verder kunnen dalen.

Uit ervaring weten wij dat veel gemeenten, ook de gemeente Utrecht, onvoldoende nauwkeurig te werk gaan bij het bepalen van WOZ waarden van woningen. Er wordt vaak onvoldoende rekening houdt met de huidige marktwerking en omgevingsfactoren. U maakt daarom een goede kans wanneer u door ons bezwaar laat maken. Houd uw beschikking goed in de gaten en neem binnen 6 weken na dagtekening contact met ons op. Wij informeren u graag over de juiste te nemen stappen.

Hoe werkt WOZ bezwaar in Utrecht?

Wij gaan als volgt te werk: Na ontvangst van uw aanslagbiljet, gaat een van onze taxateurs gratis uw WOZ waarde controleren. Als de WOZ te hoog is krijgt u hiervan bericht. Wanneer u onze machtiging ondertekent stellen onze juristen gratis een WOZ bezwaarschrift op en verzenden die naar de gemeente Utrecht. De gemeente Utrecht heeft een kalenderjaar de tijd om uitspraak te doen over het WOZ bezwaar. Wij berichten u direct wanneer we de uitspraak hebben ontvangen.

Vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!