WOZ verlagen in Arnhem

Het team van Wozverlagen.nl is precies op de hoogte van de huidige ontwikkelingen op het gebied van de WOZ in uw gemeente. Afgelopen jaar zijn de WOZ-waardes in Arnhem met gemiddeld 4,7% gedaald, dit terwijl de verkoopcijfers van woningen juist aan een nog sterkere daling onderhevig zijn. Wij adviseren u om uw WOZ waarde goed te laten controleren, omdat deze van invloed is op een aantal belangrijke belastingen die u moet betalen. Hiermee voorkomt u dat u te veel betaalt.

Uit ervaringen weten wij dat veel gemeenten de WOZ waarden vaak onnauwkeurig vaststellen. Zo houdt ook de gemeente Arnhem onvoldoende rekening met de huidige marktwerking en is de kans dus aanwezig dat uw WOZ waarde niet goed is vastgesteld. De kans van slagen voor WOZ verlagen is daarom groot. Houdt uw brievenbus goed in de gaten en neem binnen 6 weken na dagtekening van uw WOZ beschikking contact met ons op.

WOZ bezwaar is 100% gratis

Helemaal gratis, hoe kan dat? Wanneer wij voor u bij de gemeente Arnhem WOZ bezwaar indienen is de gemeente verplicht om de proceskosten te vergoeden wanneer uw WOZ waarde te hoog was vastgesteld. Wordt het bezwaar niet gegrond verklaard dan nemen wij alsnog de gemaakte kosten voor onze rekening. Het kost u dus helemaal niets.

Vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!